Waarom kiest u voor André van der Eijk?

Tuin aanleg & renovatie

Voor het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin, bent u bij Hoveniersbedrijf André van der Eijk aan het juiste adres! We zijn als hovenier gespecialiseerd in zowel de complete aanleg en renovatie van tuinen als het onderhoud ervan.

Het aanleggen of renoveren van een tuin start altijd met het bespreken en op papier zetten van uw wensen. We maken dan samen een ontwerp van hoe de tuin eruit komt te zien. Door als hovenier creatief en vakbekwaam te werk te gaan en iedere tuin met een visie aan te leggen, streven we ernaar om altijd hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Zodra het ontwerp aansluit bij uw wensen, starten we met de werkzaamheden. We hebben alle kennis in huis op het gebied van beplanting, bestrating en overige elementen die in de tuin kunnen worden geplaatst, zoals vijvers en fonteinen. Hoveniersbedrijf André van der Eijk is in het bezit van professionele apparatuur (zoals een minigraver en motorkruiwagen) zodat er snel en efficiënt kan worden gewerkt.

Heeft u (kleine) kinderen of komen bijvoorbeeld de kleinkinderen regelmatig bij u thuis? Dan is het vaak handig om daar met de aanleg van uw tuin rekening mee te houden. Lees hier meer over hoe wij uw tuin extra ‘kindvriendelijk’ kunnen maken.

Uiteraard hebben wij sinds onze oprichting in 1998 al een hoop tuinen opgeleverd. Bij het overzicht van onze projecten vindt u een greep uit onze werkzaamheden in combinatie met een aantal foto’s.
Website: Telstar Webprojecten & Advies